LOADING
PREV
NEXT
http://vetks.org.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/vet-licencagk-is-23.jpg
http://vetks.org.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/clanstvogk-is-23.jpg
http://vetks.org.rs/modules/mod_image_show_gk4/cache/glassesgk-is-23.jpg

ветеринарска комора Србије

  • Лиценца
  • Чланство у комори
  • Едукација

Лиценца

Закон о ветеринарству ("Сл.гласник РС" бр.91/05) предвиђа увођење обавезног лиценцирања ветеринара.

Опширније

Чланство у комори

По Закону о ветеринарству ("Сл.гласник РС" бр.91/05) чланство у Комори је обавезно за све ветеринаре.

Опширније

Едукација

ВКС организује стручне и научне скупове ради едукације и унапређења стручног рада ветеринара, чланова Коморе

Опширније

Посета делегације Ветеринарске коморе Мађарске

Штампа
Датум објављивања уторак, 22 новембар 2016

Делегација Ветеринарске коморе Мађарске, регионалног одбора Бач Кишкун, у периоду 19.11. и 20.11.2016. године, била је гост Севернобачког и Јужнобачког регионалног одбора Ветеринарске коморе Србије.

Делегацију је предводио др Тамаш Пунцман, председник регионалног одбора Бач Кишкун Ветеринарске коморе Мађарске, као и др Богнар Лајош главни ветеринар Мађарске, државни секретар. У делегацији су биле и колеге ветеринари-практичари које раде у малој и великој пракси као и представници министарства.

Домаћини су били председник ВКС др Давор Шашић, директор Управе за ветерину др Ненад Петровић и чланови регионалних одбора ВКС Севернобачког и Јужнобачког одбора на челу са председницима др Хорват Јожефом и др Јованом Мирчетом.

Гости су били у посети ВСИ „Суботица“, Ветеринарским станицама: Ветсервис у Бајмоку, НС Вет у Новом Саду, Јакшић-вет у Бачкој Тополи и Пан Вет у Суботици, те су имали прилику да виде и фабрику ветеринарских лекова FM Pharm д.о.о. у Суботици и да посете ергелу на Келебији.

У оквиру обиласка упознали су се са радом наших ветеринарских организација и била је то изузетна прилика за размену мишљења и искустава у раду ветеринара са обе стране границе.

Директор Управе за ветерину др Ненед Петровић и главни ветеринар Мађарске др Богнар Лајош упознали су присутне са тренутном епизоотиолошком ситуацијом, са радом двеју служби и најавили још тешњу сарадњу у будућности.

Председник ВКС др Давор Шашић упознао је госте са радом ВКС. Сарадња ВК Мађарске и ВК Србије је и до сада била на високом нивоу, а овом приликом је поздрављено проширење сарадње и на нивоу регионалних организација обеју Kомора, која треба да допринос бољем упознавању и размени искустава, као и напретку ветеринарске струке.

Гости су посетили Петроварадинску тврђаву, „Капелу мира“ и Музеј пчеларства и вина Живановић у Сремским Карловцима, као и стару општину у Суботици.

Сусрет је протекао у веома непосредној пријатељској атмосфери и сви су се сложили да се овакви сусрети организују и у будућности.

председниик ВКС Давор Шашић

председник РО ВКС Севернобачког округа Јожеф Хорват

председник РО ВКС Јужнобачког округа Јован Мирчета

 

1

2

3  4

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.
Joomla Templates designed by Best Cheap Hosting
вкс © 2011. сва права су задржана
webmaster This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.